Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- استاد دانشگاه شهيد بهشتي گفت: آنگاه که به مردم نياز داشتيم با استفاده از دم مسيحايي بزرگان اصلاحات، زيباي خفته جامعه را بيدار مي کرديم و لبيک مي گفتند، مشارکت مي کردند و وارد صحنه مي شدند؛ قدر ندانستيم و فرصت سوزي کرديم، اکنون آن دم مسيحايي ما، زيباي خفته جامعه را بيدار نمي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا «محمدرضا تاجيک» در نشستي تحت عنوان «آسيب شناسي جريان اصلاحات» به ميزباني اعضاي جدا شده از حزب اعتماد ملي (حزب در شرف تاسيس)اظهارداشت: اصلاح طلبان در ميان دو مفهوم «عمران» و «ويران کردن»گير کرده اند.اين وضعيت در کنار يک مفهوم ديگر قرار گرفته است که من اسم آن را «بي کفايتي کفايت نمادين» مي گذارم. به اين معني که برنامه و هدف بيانگر کفايت و توانايي شعار اصلاح طلبان است ولي در واقع عملا يک بسته خالي از محتوا است.
وي ادامه داد: در فضاي اصلاح طلبي برخي اشخاص و بعضي از آموزه ها و ايده ها کفايت نماديني داشتند که ما را ذيل يک گفتمان جمع مي کردند ولي امروز ما با يک نوع بحران حاملان و عاملان اصلاح طلبي مواجه هستيم، لذا اگر کسي بخواهد گفتمان شاداب، متفاوت و پراتيکالي را ايجاد کند، نبايد از حاملان و عاملان مرسوم اصلاحات استفاده کند.
استاد دانشگاه شهيد بهشتي ادامه داد: اصلاح طلبان به عنوان دستگاه قدرت با اصلاح طلبي برخورد کردند، ما اصلاح طلبي را ابزار قدرت قرار داديم و هر زمان که به قدرت رسيديم، فراموش کرديم از کجا آمده ايم و چون «اصلاح طلبي بدون اصلاح طلب» داشتيم، مثل دموکراسي بدون دموکرات؛ در فرداي قدرت وقتي آب ديديم مشخص شد شناگران ماهري هستيم و معلوم شد مي توانيم مستبدان قاهري هم باشيم.
مدير مسئول فصلنامه گفتمان يادآور شد: اين اصلاح طلبان امتحان خود را پس دادند و از مردم به عنوان يک تاکتيک و ابزار براي نجات خود بهره برده و مي برند، تاکتيکي براي عبور از بحران و نه يک استراتژي که به آن باور داشته باشند.
وي خاطرنشان کرد: جريان اصلاح طلبي در چنبره اصلاح طلبان مصنوعي گرفتار شده است، اصلاح طلباني که از اصلاح طلبي برج بابل ساخته اند براي اينکه به عرش قدرت برسند و در اين مسير همه آرمان ها و آموزه هايي که بيان مي شد را ذبح کردند.
تاجيک عنوان کرد: به راحتي هدف وسيله را براي اصلاح طلبان توجيه کرد، براي اينکه يک کرسي و قدرتي داشته باشند، از مفاهيم مقدس اصلاح طلبي مايه گذاشتند و به هدف که رسيدند اصل موضوع که اصلاح براي توسعه همه جانبه کشور بود را فراموش کردند به همين دليل مي گويم به اين اصلاح طلبان مرسوم دخيل نبنديد.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: در هر انتخابات مشروعيت و مقبوليتي پيرامون جريان اصلاح طلبي، حاملان، عاملان و کارگزاران در افکار عمومي شکل مي گرفت که سرمايه اي بزرگ بود ولي از دست رفت. با يک «تَکرّار مي کنم» مي آمدند و انتخاب مي کردند، آيا باز هم مي آيند؟
معاون پيشين مرکز بررسي هاي استراتژيک رياست جمهوري افزود: هر وقت راه برون رفت از گره هاي اجتماعي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي پيدا نشود، دليلش فقدان تدبير و تصميم در بدنه حاکميت و جامعه است. جايي که تصميم و تدبير قفل مي کند به راحتي نمي شود از اين فضا خارج شد و اگر هم تدبيري انديشيده شود که از فضاي بن بست رهايي يابند به صورت پارادوکسيکالي بر دامنه مشکل مي افزايند که خود جزئي از مشکل مي شود.
وي اضافه کرد: اکثر کساني که وارد جريان اصلاح طلبي شدند فراز و فرودهاي زيادي داشتند، از راديکاليزم کوري که در دهه هاي اول انقلاب داشتند تا ايدئولوژي ارتودوکسي که در ادامه فرياد زدند و حذف ديگراني که متفاوت مي انديشيدند به گفتماني جديدي شيفت و اکنون به اصطلاح دموکراتيک شده اند، اما ماهيتا همان قبيله راديکالند.
تاجيک بيان کرد: همان کساني که عليه استبداد شعار مي دهند و با مشت گره کرده از دموکراسي دفاع مي کنند در فرداي قدرت همان چيزي را توليد مي کنند که نافي وعليه آن بودند، اين رمز و راز استمرار6 هزار سال ادامه داشته و تاريخ ماست. به لحاظ استراتژيک مي گويم، ترديد نداشته باشيد اگر نظم و نظام کنوني ساقط شود در فردايش يک ديکتاتوري و استبداد خشن برپا خواهد شد.
مدير مسئول فصلنامه گفتمان يادآور شد: کساني که در متروپل هاي دموکراسي نشسته اند و رسانه دارند، هنوز به قدرت نرسيده مخالف خود را برنمي تابند، هنوز به جايي نرسيده اند اعلام مي کنند اولين کساني را که بالاي دار مي بريم، روحانيون، اصلاح طلبان و فعالان مدني داخل کشور است.
وي ادامه داد: ما در سال 57 انقلابي به آن عظمت انجام داديم که در نوع خود در تاريخ بي نظير بود به طوري که تا سال 1360 سازمان اطلاعات (ساواک) به فعاليت خود ادامه مي داد، از چنين انقلابي که حتي ساواک را هم تحمل مي کرد راضي نيستيم! حال به افرادي خارج نشين که از اکنون خط و نشان مي کشند دخيل ببنديم؟
تاجيک اظهار کرد: چهره اي که امروز از اصلاح طلبي مي بينيد ماحصل کارکرد، کنش ها و واکنش هاي اصلاح طلبان است و اصل اصلاح طلبي نبايد تحت شعاع اين رويکرد قرار گيرد. اگر مي خواهيم اصلاح طلبي را دوباره به جامعه معرفي کنيم، بايد فاصله خود را نسبت به اصلاح طلبان مرسوم و معروف مشخص کنيم.
معاون پيشين مرکز بررسي‌هاي استراتژيک رياست جمهوري افزود: وضعيت ديگري که در اين شرايط به اصلاح طلبان دست داده است وضعيتي است که من آن را «وضعيت تعليق» مي نامم. در اين وضعيت ساختار اصلاح طلبان مانند يک امارت ماسه اي در حال فرو ريختن است، با چشم خود مي بينيم بسياري از نيروها و نسل جوان اصلاح طلب در حال خارج شدن از اين دايره هستند و به نظرم اصلاح طلبي در اين فضا دچار نوعي خودزني شده است.
وي ادامه داد: معتقدم هر مقدار از بيرون به ما هجمه وارد شود تقويت، غني، فربه، استوار، فراگير و مقبولتر مي شويم، مشکل زماني است که از درون از هم بپاشيم. هميشه «دگر» درون مخرب تر از دگر بيرون است، دگر بيرون به مقاومت و تقويت ما مي افزايد و ما را آبديده و کارکشته مي کند.
تاجيک تاکيد کرد: وضعيت ديگري که وجود دارد حالت «استيضاح خود» است. چه کسي گناه اول را انجام داد که تمام سرمايه اصلاح طلبي را در سبد يک جريان خاص گذاشت؟ تمام مشکلاتي که مردم با آن مواجه شده اند يک طرف تقصير گردن گفتمان اصلاح طلبي است، لذا بايد مسئوليت کار خود را بپذيريم و پاسخگو باشيم ولي درعوض منتقد شده ايم و به حالت استيضاح خود روي آورده ايم.
مدير مسئول فصلنامه گفتمان يادآور شد: از طرفي هم يک نوع «خمودگي آموخته شده» در جريان اصلاح طلبي شکل گرفته است به گونه اي که باورشان شده هيچ کاري از دستشان ساخته نيست و قانع شده اند به صورت کج دار و مريز در قدرت باشند.
وي ادامه داد: اين خمودگي آموخته شده نهايتا به نوعي از مهاجرت گفتماني مبدل شده است، مهاجرت سرزميني داشته ايم ولي مهاجرت گفتماني پديده اي است که از درون کسالت اصلاحات به وجود آمده است. بسياري در حال ترک سرزمين گفتماني ما هستند چون خشکسالي مفهومي و گفتماني آمده است، اکنون به نظرم در خزان اصلاح طلبي قرار داريم.
تاجيک اضافه کرد: در اين مسير اصلاح طلبي بايد ابتدا ترديد سپس واکاوي، ويران و از نو بنا کنيم. بر ويرانه هاي ساختمان نمور و پرترک اصلاح طلبي بايد امارتي نو بنا کنيم، اين راه برون رفت اصلاحات از وضعيتي است که دچارش شده است در غير اين صورت ترديد ندارم اين جريان به طور فزاينده اي از صحنه سياست جامعه و کنش گري هاي اجتماعي و فرهنگي ايران خارج خواهد شد.
سيام*1744*2021**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۸۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید هواداران میلان با لوپتگی؛ هشتگ اعتراضی ترند شد، کوروا سود هشدار داد

هواداران افراطی میلان به جری کاردیناله هشدار دادند در صورت عدم اثبات جاه‌طلبی، مالکان باشگاه دیگر آسوده‌خاطر نخواهند بود

طرفداری | بنا به گزارش منابع معتبر ایتالیایی، خولن لوپتگی سرمربی جدید میلان خواهد بود اما این تصمیم به مذاق هواداران روسونری خوش نیامده است.

هواداران میلان در شبکه های اجتماعی کارزاری علیه خولن لوپتگی، سرمربی احتمالی تیم‌شان با عنوان #Nopetegui (نه به لوپتگی) راه انداخته‌اند و اولتراهای میلان نیز هشدار دادند صبر ما تمام شده است.

با وجود قطعی بودن اخراج استفانو پیولی، هواداران میلان نسبت به انتصاب خولن لوپتگی چندان هیجان‌زده نیستند چون اعتقاد دارند این سرمربی اسپانیایی چیزی بیش از پیولی به تیم‌شان نمی‌دهد.

هشتگ #Nopetegui امروز در پلتفرم X ایتالیا، (توییتر سابق) ترند شد. برخی از هواداران میلان حتی لوپتگی را با مارکو جامپائولو که دورانی کوتاه و فاجعه‌بار داشت، مقایسه کردند و حضور این سرمربی پیشین رئال مادرید را «آخرین میخ بر تابوت جاه‌طلبی میلان» خواندند.

در عین حال، هواداران افراطی میلان موسوم به کوروا سود نیز با انتشار بیانیه‌ای در اینستاگرام، جری کاردیناله مالک باشگاه را مورد عتاب قرار دادند اما با وجود این، اسمی از لوپتگی نبردند:

فصل به پایان می‌رسد و در حالی که تقریبا تمامش با عملکردی متوسط ​​گذشت، اکنون پایانی فاجعه‌بار رقم خورده است. با اظهارات تکان‌دهنده برخی مدیران و همچنین شایعات در مورد سرمربی آینده یک بار دیگر متوجه شویم که جاه‌طلبی برای زنده کردن افتخارات گذشته، اولویت این باشگاه نیست. تقریبا دو سال از آمدن آقای کاردیناله می‌گذرد، یک دوره گذار قابل‌قبول بود، اما حالا زمانش فرا رسیده است تا ثابت شود آیا باشگاه می خواهد تیمی با جاه‌طلبی واقعی تشکیل دهد یا فقط راضی است که سال‌به‌سال در رده هایی جابه‌جا شود که صرفا جایگاه لیگ قهرمانانش تضمین شود، نه چیز دیگری.

بیانیه با این هشدار ادامه می‌یابد:

اگر مورد دوم صحت داشته باشد، این تصمیم را تحمل نمی‌کنیم چرا که از زمان اخراج پائولو مالدینی و فردریک ماسارا، باشگاه در آشفتگی کامل بوده است. آقایان، صبر ما تمام شده است! میلان شهری نیست که فقط به شرکت در تورنمنت‌ها راضی باشد. اگر مالکان فکر می کنند که در سطح این خواسته‌‌ها هستند، باید این را با اقدامات ملموس ثابت کنند و انتخاب سرمربی جدید بسیار مهم خواهد بود تا بتوانند از حمایت خستگی‌ناپذیر هوادارانی که دیوانه‌وار عاشق باشگاه هستند، همچنان لذت ببرند. اگر این‌طور نیست، ایده داشتن میلان با آسودگی‌خاطر را فراموش کنید. 

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • ژاوی: می‌خواهم قرارداد روبرتو تمدید شود/ جاه‌طلبی زیادی دارم
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • مخالفت شدید هواداران میلان با لوپتگی؛ هشتگ اعتراضی ترند شد، کوروا سود هشدار داد
  • گل هری کین به آینتراخت فرانکفورت روی فرصت طلبی و پاس لایمر (بایرن مونیخ 1-0 آینتراخت فرانکفورت)
  • زبانه کشیدن شعله‌های آتش حق طلبی از دانشگاه‌های کلمبیا و اوهایو
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • پایان رویای شیرهای تاجیک در یکقدمی فینال